- نویسنده : فیت فایل
- بازدید : 55 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3440
تعداد دانلود
3423
رضایت مندی
91%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق آماده در مورد احیای بیماران ترومایی در قالب فایل ورد با قابلیت ویرایش
پژوهشگران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز امروز برای شما یک مقاله آماده درباره احیای بیماران ترومایی برای دانلود قرار دادیم امیدواریم مورد رضایت شما عزیزان واقع شده باشد برای دیدن توضیحات بیشتر متن زیر را مطالعه فرمایید
جزییات به شرح زیر می باشد
- عنوان : احیای بیماران ترومایی
- فرمت فایل : ورد doc ) word )
- قابلیت اجرا با نسخه های آفیس : 2013 تا آخرین نسخه
- قابلیت ویرایش بعد دانلود : دارد
- امکان پرینت گرفتن : بدون هیچ گونه مشکل در چاپ
- تعداد صفحه : 55
قسمتی از متن انتخاب شده از داخل فایل ورد در مورد احیای بیماران ترومایی به صورت زیر است
احیای بیماران ترومایی به کمک تیمهای اورژانس و پزشکی انجام میشود و شامل اقداماتی است که به حفظ عملکرد قلب، تنفس و عملکرد مغز بیمار کمک میکند. بیماران ترومایی شامل افرادی هستند که به دلیل حادثهای نظیر سقوط، تصادف، ضربه، سوختگی و غیره، صدمه دیدهاند و به طور موقت به عملکرد طبیعی بدن خود دسترسی ندارند.
اهداف احیای بیماران ترومایی شامل حفظ عملکرد قلبی و تنفسی بیمار، حفظ عملکرد مغز بیمار، و رسیدن به تشخیص و درمان زمانبندی شدهی علل صدمات مغزی و ایجاد فرصت برای بهبود بیشتر بیمار هستند.
احیای بیماران ترومایی شامل دو مرحله اصلی است: احیای قلبی - ریوی و مراقبت پس از احیا. در مرحله اول، تلاش برای حفظ عملکرد قلب و تنفس بیمار انجام میشود. این شامل تنظیم تنفس بیمار با استفاده از ماسک تنفسی و تنفس مصنوعی، ایجاد دسترسی به مجرای هوای بیمار با استفاده از تراشه گلوتراشی، اجرای ماساژ قلبی با استفاده از فشار به صورت دستی یا با استفاده از دستگاههای خودکار، و استفاده از داروهایی برای حفظ فشار خون و ضربان قلب بیمار میشود.
در مرحله دوم، به مراقبت پس از احیا پرداخته میشود. این شامل ارزیابی و مدیریت علائم فشار خون، ضربان قلب، تنفس و نشانههای بیمار است. در این مرحله، باید از هرگونه عوارض جانبی یا علائمی که ممکن است بعد از احیای قلبی - ریوی بروز کنند، مانند نارسایی قلبی، عفونت و غیره، پیشگیری شود.
علاوه بر این، درمان زمانبندی شدهی علل صدمات مغزی بسیار مهم است. برای این منظور، باید تورم مغزی و فشار درون جمجمه را کنترل کرد و در صورت لزوم، بیمار را جراحی کرد.
در کل، احیای بیماران ترومایی به دلیل اهمیت حفظ عملکرد قلب و تنفس بیمار و رسیدن به تشخیص و درمان زمانبندی شدهی علل صدمات مغزی بسیار مهم است. برای انجام این اقدامات، باید تیمهای اورژانس و پزشکی با تخصص و تجربهی کافی و تجهیزات مناسب در دسترس باشند
راه های هوایی جراحی:
راه های هوایی جراحی شامل کریکوتیروئیدوتومی، و تراکئوستومی اورژانس است.
برای کریکوتیروئیدتومی دو کنترا اندیکاسیون مطلق وجود دارد:
اول بیمارانی است که آسیب واضح حنجره دارند. بهترین راه برای فهمیدن آسیب شدید حنجره از بین رفتن قوام حنجره در عکس است و مورد دوم ممنوعیت این روش در کودکان است. چرا که استفاده از این روش منجر به تنگی ساب گلوت خواهد شد.
اشکال این روش آن است که لوله ی قطوری را نمی توان از این فضای عبور داد، اما در بیماران که intubation آنان موفقیت آمیز نیست انتخاب بعدی، استفاده از این روش است. برای انجام این روش ابتدا باید محل غشای کریکوتیروئید را پیدا کنیم. در آقایان پیدا کردن غضروف تیروئید و یا سیب آدم به عنوان روش مناسبی برای یافتن محل غشای کریکوتیروئید کاربرد دارد. به طوری که اگر بلافاصله زیر غضروف تیروئید را برش دهید در حقیقت غشای کریکوتیروئید را برش داده اید. در خانم ها روی تراشه که به بالا برویم اولین غضروف تراشه و بر جستگی واضحی که به دستمان می خورد غضروف کریکوئید است که بالای آن را اگر برش دهیم باز هم روی غشای کریکوتیروئید خواهیم بود.
شکل 2-10 : ترسیم آناتومی مورد نیاز برای باز کردن راه هوایی بروش های جراحی
روی گردن کریکوتیروئیدوتومی وتراکئوستومی
بنابر آن چه گفته شد یک برش عمودی روی غشای کریکوتیروئید ایجادکرده و بدون هیچگونه واهمه ای از آسیب رساندن به عناصر حیاتی برش را آن قدر عمیق می کنیم تا وارد فضای خالی حنجره شویم.
بلافاصله، با انتهای دسته ی بیستوری سوراخ ایجاد کرده را گشاد کرده به طوری که دسته را وارد این سوراخ کرده و می چرخانیم و پس از خارج کردن دسته ی بیستوری لوله ای به اندازه ی مناسب به داخل برده، کاف آن را باد کرده، آن را به آمبوبک متصل کرده و بیمار را ونتیله می کنیم.
انجام تراکئوستومی اورژانس مشکل تر بوده و اندیکاسیون های محدودی دارد.
اندیکاسیون آن شامل بیمارانی است که دچار ترومای وسیع حنجره اند و انجام اوروتراکئال و کریکوتیروئیدوتومی برایشان مقدور نیست و یا بچه هایی که اقدام به اوروتراکئال در آنان موفقیت آمیز نمی باشد.
اصول کار مانند کریکوتیروئیدوتومی است فقط محل انجام آن پایین تر از غضروف کریکوئید و بالاتر از سوپرا استرنال ناچ می باشد. دقت کنید که در این شرایط کاری که شما انجام می دهید نجات جان بیمار از مرگ حتمی است لذا هیچ ترس و تعللی نباید مانع این اقدام گردد.
شکل 2-11 : نمایی شماتیک از انجام تراکئوستومی بهترین محل بین غضروف های دوم و چهارم تراشه است
مزیت تراکئوستومی نسبت به کریکوتیروئیدوتومی لوله ی قطوری است که می توان از طریق آن تعبیه کرد. لازم است پس از اتمام هر کدام از روش های فوق از صحت انجام آن اطمینان حاصل کنیم
روش های مختلفی برای اطمینان از مسیر راه هوایی وجود دارد اما همین طور که گفته شد حرکات قرینه قفسه ی سینه ، رویت مه تنفسی در لوله تراشه ، سمع دو طرفه ی قفسه ی سینه، در دسترس ترین اقدام ها می باشد.
روش هایی مثل استفاده از دستگاه های کاپنوگرام و یا سنسورهای حس گر گاز Co2 معمولاً وسایلی است که در بسیاری از اورژانس ها درکشور ،موجود نیست.
هم چنین استفاده از پالس اکسی متر نیز در صورتی که درصد اشباع اکسیژن مناسبی را به ما نشان دهد می تواند تا حدی اطمینان بخش باشد. اما اگر میزان اشباع اکسیژن پایین است نمی تواند دقیقاً به ما بگوید که اشکال در چه مرحله ای است. انجام گرافی قفسه ی صدری نیز در این مرحله برای ما مقدور نیست اما بایستی یادمان باشد که بعداً و در مرحله ای مطمئن گرافی قفسه ی صدری را که می بینیم به موقعیت لوله ی تراشه دقت کنیم.
ب) مرحله B : Breathing
در این مرحله پس از آن که از راه هوایی اطمینان حاصل شد باید بلافاصله به دیسترس تنفسی بیمار توجه کنیم.
دیسترس تنفسی شامل استفاده واضح از عضلات فرعی تنفسی، تنفس های تند و غیر موثر، عدم توانایی در انجام دم، تشنگی هوا و ... می باشد. در این مرحله اقداماتی که بایستی انجام دهیم به شرح زیر است.
قدم اول:
به عنوان اولین قدم دست روی نبض رادیال بیمار گذاشته و هم زمان با نگاه وریدهای ژگولار بیمار را وارسی می کنیم.
در صورتی که بیمار دچار دیسترس تنفسی که از مرحله ی A گذشته، نبض رادیال ضعیف دارد و ورید های ژگولار برجسته است تشخیص اول، پنومو توراکس فشارنده می باشد.
آن چه که در کتاب شوارتز به عنوان تعریف پنوموتوراکس فشارنده مطرح شده به شکل زیر است.
بیماری که افت فشار و دیسترس تنفسی دارد و از سه علامت زیر حداقل یک مورد را داشته باشد آمفیزم زیر جلدی
شیفت تراشه از خط وسط
کاهش واضح صدای تنفسی یک طرفه در سمع
شکل 2-12 : نمایی شماتیک از پنوموتوراکس فشارنده
اما علاوه بر این به مواردی برخورد می کنیم که تشخیص، بسیار قوی است. مثل بیماری که دیسترس تنفسی دارد نبض ضعیف دارد و ورید های ژگولار برجسته است و یا بیماری که نبض ضعیف دارد ورید های ژگولار برجسته ای ندارد اما دیسترس واضح تنفسی دارد و یا . . .
آن چه باید بدانیم این است که در صورتی که شک بالایی به پنومو توراکس فشارنده وجود دارد اقدام مناسب آنست که جهت بیمار کاری انجام شود. در این مرحله به ترتیب دو اقدام را انجام می دهیم.
با استفاده از یک سوزن قطور از فضای بین دنده ای دوم خط میدکلاویکولار وارد فضای پلور شده و اجازه می دهیم تا هوا با فشار خارج شود. خارج شدن هوا با فشار در این مرحله را به راحتی می توان متوجه شد. هم چنین وضعیت همودینامیک بیمار و دیسترس تنفسی وی بهبود پیدا می کند.
و ... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.
">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید
مشاهده پست مشابه : تحقیق احیای بیماران ترومایی